Menu

Aulum IF Erhvervsklub

Aulum IF tilbyder et eksklusivt sponsorat ved deltagelse i Aulum IF's Erhvervsklub”AIF'en”.

Her har vore sponsorer mulighed for at skabe nye kontakter og mødes til hyggelig samvær med de pt. ca. 40 øvrige medlemmer. Man indbetaler et årligt bidrag, som bl.a. omfatter et reklameskilt på pylonen ved indgangen til Aulum Stadion.

Herudover får man nogle spændende oplevelser. Bl.a. har vi senest været til lokal-revy. Ligeledes har vi været fodboldfest i Parken, hvor turen var krydret med en sejltur i Storebælt ombord på Skonnerten Fionia med fuld forplejning. Ligeledes har vi været til håndboldfest i Boxen i Herning med foredrag af Ulrik Wilbæk. Vore sponsorture er normalt udover et sportsligt element – ofte krydret med et virksomhedsbesøg f.eks. kan nævnes besøg hos slagteri-giganten Danish Crown, Royal Unibrew, TV2, Fristaden Christiania m.fl. og selvfølgelig med fuld forplejning.

Vort ønske er, at vi kan give vore sponsorer en god oplevelse samt muligheden for at udbygge og vedligeholde et professionelt netværk sponsorerne imellem.

Ydermere byder vi vore sponsorer på den traditionsrige og hyggelige sponsordag i klubben i forbindelse med én af 1. holdets hjemmekampe. Oplæg til kampen fra cheftræneren, bold på stadion, og herefter en hyggelig uformel sammenkomst med spisning om aftenen, er en god fast tradition for vore sponsorer.

Aftalen løber for et år af gangen. Prisen for dette produkt er:
Kr.1.500,00

Luk